Wimpers

Bij B-You staan jij en jouw beleving op nummer 1.

Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij je volledig ontspannen en op je gemak voelt. Dit doen wij om bijvoorbeeld de mogelijkheid te bieden tot het luisteren van je eigen play-list tijdens de behandeling. Ook kunnen wij een behandeling volledig op jouw wensen afstemmen.

Ogen zijn een centraal punt op het gezicht en trekken vaak direct de aandacht. Mooie wimpers kunnen hier enorm aan bijdragen. Helaas zijn veel vrouwen niet van nature in het bezit van gekrulde wimpers, en gebruiken we hiervoor vaak mascara. Hoe fijn is het niet 'sochtends wakker te worden met een frisse blik met gekrulde en gekleurde wimpers.

Dit kan nu, met wimperlift! De wimpers worden d.m.v. een siliconen pad in vorm gebracht. De hele behandeling duurt ongeveer 60 minuten en het resultaat blijft 6 tot 12 weken zichtbaar. Mascara word overbodig! Let op! Wanneer u lenzen heeft moeten deze uit tijdens de behandeling en bij voorkeur pas 12 tot 24 uur later weer in. Dit omdat de wimpers gedurende de 1ste 24 uur niet nat mogen worden.

Behandelingen

WimperLift/LashLift inclusief verven € 35,-