Lichaam

Bij B-You staan jij en jouw beleving op nummer 1.

Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij je volledig ontspannen en op je gemak voelt. Dit doen wij door bijvoorbeeld de mogelijkheid te bieden tot het luisteren van je eigen play-list tijdens de behandeling. Ook kunnen wij een behandeling volledig op jouw wensen afstemmen.

Vaak vergeten wij naast ons gezicht, handen, voeten en haar de rest van onze huid en lichaam te verzorgen. Een lichaamsbehandeling werkt ontspannend en zorgt voor een zijde zachte huid. Perfect als voorbehandeling op een SprayTan behandeling (let er wel op dat er minstens 1 week tussen beide behandelingen zit) of voordat u op vakantie gaat. Maar ook zonder dat alles is een lichaamsbehandeling natuurlijk heerlijk.

Behandelingen

SPA body Basis 30 minuten € 25,- Lichaam scrub van voor óf achterkant. Voor het verwijderen van onzuiverheden rekenen wij € 5,- extra. Dit zal de behandeling maximaal met 15 minuten verlengen.

SPA body Medium 45 minuten € 40,- Lichaam scrub van voor óf achterkant. Korte massage en hydraterende verzorging. Voor het verwijderen van onzuiverheden rekenen wij € 5,- extra. Dit zal de behandeling maximaal met 15 minuten verlengen.

SPA body Deluxe 60 minuten € 45,-  Lichaam scrub van voor én achterkant. Korte massage en hydraterende verzorging. Voor het verwijderen van onzuiverheden rekenen wij € 5,- extra. Dit zal de behandeling maximaal met 15 minuten verlengen.

SPA body DeluxePlus 75 minuten € 55,- Lichaam scrub van voor óf achterkant. Pakking/Masker van voor óf achterkant. Korte massage en hydraterende verzorging. Voor het verwijderen van onzuiverheden rekenen wij € 5,- extra. Dit zal de behandeling maximaal met 15 minuten verlengen.

SPAbodyDeluxeCompleet 90 minuten € 65,- Lichaam scrub van voor én achterkant. Pakking/Masker van voor én achterkant. Korte massage en hydraterende verzorging. Voor het verwijderen van onzuiverheden rekenen wij € 5,- extra. Dit zal de behandeling maximaal met 15 minuten verlengen.