Handen

Bij B-You staan jij en jouw beleving op nummer 1.

Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij je volledig ontspannen en op je gemak voelt. Dit doen wij door bijvoorbeeld de mogelijkheid te bieden tot het luisteren van je eigen play-list tijdens de behandeling. Ook kunnen wij een behandeling volledig op jouw wensen afstemmen.

Zowel voor een manicure met óf zonder lak of gellac bent u bij B-You aan het goede adres. Wij maken van uw handen weer een toonbeeld van schoonheid, net als uzelf.

Behandelingen

SPA Manicure:

Gellac op eigen nagels €15,- voor french gellac rekenen wij € 5,- extra. Graag dit van te voren aan te geven bij reserveren i.v.m. de gereserveerde tijd van de behandeling.

SPA Manicure Basis 30 minuten € 20,- Nagels in vorm vijlen, nagelriemen terugduwen, handmassage, Handcrème, Transparante nagellak of Polijsten. 

SPA Manicure Medium 45 minuten € 30,- Nagels in vorm vijlen, nagelriemen terugduwen, handmassage, Handcrème, Gekleurde Gellac*. Voor french manicure Gellac rekenen wij € 5,- extra.

SPA Manicure Deluxe 60 minuten € 40,- Nagels in vorm vijlen, nagelriemen terugduwen, handmassage, Paraffinepakking, Handcrème, Transparante, Gekleurde Gellac*. Voor french manicure Gellac rekenen wij € 5,- extra.

Omdat er naar reguliere nagellak weinig vraag meer is hebben wij dit niet beschikbaar. U mag wél uw eigen nagellak meenemen als u dit boven gellak verkiest.

Vanaf 1 januari 2021 Acryl nagels bij B-You-Beauty!

AcrylNagels:

Nieuwe Set Naturel: € 40,-

Opvullen Naturel: € 35,-

Nieuwe Set French Manicure: € 45,-

Opvullen French Manicure: € 40,-

Acrylnagels verwijderen € 15,-

 

Heeft u nog acryl van een andere salon op uw nagels, dan halen wij dit er eerst af. De reden hiervoor is dat wij niet weten hoe onze acryl zal hechten op het acryl van een ander merk. Voor dit verwijderen rekenen wij een meerprijs van € 15,- bij een nieuwe set.

*Wanneer u voorkeur heeft voor een specifieke kleur lak of gellac horen wij dit graag vooraf zodat wij eventueel voor deze kleur kunnen zorgen.