Gezicht

Bij B-You staan jij en jouw beleving op nummer 1.

Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij je volledig ontspannen en op je gemak voelt. Dit doen wij door bijvoorbeeld de mogelijkheid te bieden tot het luisteren van je eigen play-list tijdens de behandeling. Wanneer u dit wenst vragen wij u dit gelijk bij binnenkomst of het maken van de afspraak aan te geven. Ook kunnen wij een behandeling volledig op jouw wensen afstemmen.

Onze huid heeft heel wat te verduren. Uitlaatgassen, UV-straling, make-up, noem maar op. Naast een goed verzorging thuis is een effectieve gezichtsbehandeling op z'n tijd een must. Wij bieden verschillende behandelingen om aan elke wens te voldoen en het gewenste resultaat te behalen.

Behandelingen

Basisbehandeling* 30 minuten € 25,- --- Oppervlakte Reiniging, Scrub of Peeling, Diepte Reiniging/Verwijderen Onzuiverheden, Masker, Dag of Nachtverzorging.

Relaxbehandeling* 45-60 minuten € 45,- ---   Oppervlakte Reiniging, Scrub of Peeling, Diepte Reiniging/Verwijderen Onzuiverheden, Masker, Dag of Nachtverzorging.

Specialisatie* 60-90 minuten € 65,-  --- Oppervlakte Reiniging, Scrub of Peeling, Extra lange Diepte Reiniging/Verwijderen Onzuiverheden, Masker, Dag of Nachtverzorging. Epileren van wenkbrauwen, ontharen van de bovenlip d.m.v. epileren of wax en verven van wimpers en/of wenkbrauwen inclusief.

*Bij elke gezichtsbehandeling passen wij een korte massage op het gezicht toe om de verzorging goed in te masseren. Wenst u echter een uitgebreide massage inclusief schouders en decolleté? Dan horen wij dit graag voorafgaand aan de behandeling/bij het maken van de afspraak. De prijs van de behandeling zal hierdoor met € 5,- worden vermeerderd én de behandelduur met maximaal 15 minuten worden verlengd.

De duur van de behandelingen is gebaseerd op de gemiddelde tijd die deze in beslag neemt. Bij bijvoorbeeld minder onzuiverheden dan gemiddeld, of het overslaan van epileren, bovenlip ontharen of verven van wimpers/wenkbrauwen kan de behandeling sneller tot een einde komen dan de maximale tijd die ervoor staat. 

Om meer aan de wensen van de meeste klanten te voldoen hebben wij onze behandelingen iets bijgesteld en de informatie op onze website completer uitgeschreven. Mocht u specifieke vragen of wensen hebben dan vragen wij u vriendelijk deze met ons te delen via email of whats-app. Wij zullen op al uw vragen binnen 24 uur antwoord geven.

Wenkbrauwen epileren 15 minuten € 10,-

Wenkbrauwen verven 15 minuten € 10,-

Wimpers verven 15 minuten € 10,-

Wenkbrauwen & wimpers verven 30 minuten € 15,-

Wenkbrauwen epileren & verven 30 minuten € 15,-

Wenkbrauwen epileren & verven wenkbrauwen+wimpers 45 minuten € 25,-

Bovenlip ontharen d.m.v. epileren of harsen 15 minuten € 10,-