Contact:

B-You Beauty

Nieuwe Groenmarkt 5 te Haarlem

LET OP: Onze salon bevindt zich in een voetgangersgebied. U kunt hier dus niet met de auto of brommer voor de deur komen en parkeren in de omgeving op straat is lastig. U kun proberen te parkeren op de Nassaulaan óf Nieuwegracht. Echter zijn parkeergarage Raaks, Station en Appelaar alledrie op 10 minuten wandelafstand en voordeliger dan parkeren op straat.

Wij vragen u niet te vroeg óf te laat te komen. Te vroeg komen stoort de behandeling van de klant vóór u, en te laat komen gaat helaas af van uw eigen behandeltijd. Bij sommige behandelingen waar écht de geplande tijd nodig is om de behandeling te kunnen uitvoeren (zoals bij een wimperlift of een gellak behandeling) kunnen wij helaas bij meer dan 10 minuten te laat komen de behandeling niet meer door laten gaan.

Telefoon: 06-40 72 60 56 (Alléén Whats App of SMS)                               

Graag voor een afspraak per mail of whats app contact op te nemen.

Wij zijn telefonisch NIET bereikbaar, uitsluitend per tekstbericht of email.

Wij communiceren uitsluitend via tekstbericht en/of email. Wanneer het noodzakelijk is om ons telefonisch te spreken spreken wij hier graag een moment voor af per tekstbericht of email. 

info@b-you-beauty.nl

www.b-you-beauty.nl

 

 

Openingstijden:

B-You is uitsluitend op afspraak geopend.

Onze openingstijden zijn:

Maandag 14.00-17:00
Dinsdag 17:30-21:00
Woensdag 17:30-21:00
Zaterdag 10:00-17:00

Bij uitzondering kunnen er ook afspraken gemaakt worden buiten onze reguliere openingstijden. Stuurt u gerust een whats-app bericht voor de mogelijkheden.

Mocht uw voorkeur dag of tijd niet beschikbaar zijn in de online agenda, stuur dan gerust even een whats-app bericht voor meer informatie over de mogelijkheden.